Parkering

Med mer enn 25000 besøkende sier det seg selv at det er et stort behov for parkeringsplasser. Vi har godt merkede plasser i og rundt festivalen. Egne parkeringsvakter veilleder deg til en ledig plass når du ankommer Fagernes.

Avgift kr. 50,- uansett hvor lenge du står.

Amfi Valdres på Leira, 3 km sør for Fagernes tilbyr gratis parkeringsplasser. Det er satt opp shuttlebuss som går med jevne mellomrom til og fra festivalen. Billett på bussen koster kr. 20,-.

PS! Sjekk rutetabeller til og fra der du bor. Det aller beste er å bruke buss til og fra Fagernes om du kan det.

Kommer du til Fagernes med turbuss? Sentrumsområdene i Fagernes omgjøres denne helgen i november til Norsk Rakfiskfestival. Det vil si at de fleste veier er stengte og vil bli benyttet til blant annet utstillere av småskalamat, telt med underholdning og gågater for de mange tusen som besøker oss.

Dette betyr også at det er enorme utfordringer med tanke på parkering. Det er svært viktig at alle tilreisende følger våre anvisninger for parkering. Turbusser kan slippe av og laste på sine gjester på anvist plass i sentrum. Buss-parkering skjer ved Nord-Aurdal Barneskole og Spikarmoen. Det går skyttelbuss fra Spikarmoen hele dagen om du som sjåfør vil oppleve festivalen imens du venter på dine gjester.

Velkommen til Norsk Rakfiskfestival 2013