Lokalmatmarked

Lokalmat og restaurant

I dalføret Valdres har vi et voksende antall små og store produsenter av lokale matvarer. Disse er en viktig del av Rakfiskfestivalen.

Ta turen innom vårt marked med kun Valdresmat. Dette skjer på Skiferplassen i Rakfiskteltet torsdag og fredag fra kl 12-20. Teltet vil være fullt av lokale produsenter som tilbyr «indrefileten av valdresråvarer».

Du treffer disse produsentene:
Beito Ysteri (Ost)
Valdres Gardsbryggeri (Øl)
Rein Valdresmat (Kurv og spekemat)
Gardsis fra Valdres (Is)
Bakeriet i Bagn (Fersk brød og bakervarer)
Olestølen (meieriprodukter)
Småvesen (Øl)
Stølsvidda
Moahaugen Gard (Kurv og spekemat)
Helle Kurv (Spekepølse)
Nertrost Fjellgard
Bosheimsmarken
Bjørg S. Berge

Festivalrestaurant
Lyst på noe godt å spise? Stikk innom Rakfiskteltet torsdag eller fredag. I kjernen av teltet vil festivalkokk Erling Theodorsen tilby nydelig retter.

MENY

  • Storfekjøtt fra Lundgård (Aberdeen Angus) servert med baktpotet, mais og godt kryddersmør. Kr. 265,-
  • Rakfisktallerken - Tradisjonell rett med flere nye innslag som «Rakfisk terrin» med urterømme, karamellisert paprika, svøpt inn i purreløk. Kr. 270,-
  • Klar kjøttsuppe på Elg med potet, grønnsaker og løk. Serveres med flatbrød. Kr. 120,-
  • Hjemmelaget viltgryte med potetstappe og tyttebær. Kr. 185,-
  • Bakt Potet med bacon, rømme og mais. Kr. 95,-

Restaurantens åpningstid
Torsdag 3. november 12:00 - 20:00
Fredag 4. november 12:00 - 20:00

Velkommen til et "festivalvorspiel "hvor du kan gjøre en unik handel samtidig som du kan se, lukte og smake Valdres på sitt beste!