Etterraken

MÅNDAG. Return og D.D.E

Måndag er et nytt norsk rockeband som musikalsk plasserer seg med en solid fot i americanarocken. Med deres debutsingel «Angrepsklar» fikk de raust med oppmerksomhet.

Med tekster som er ærlige og rett på sak har de fem guttene fra Valdres tatt solid grep om sitt voksende publikum. På klingende Valdresdialekt belyser bandet til dels alvorlige temaer på utilslørt vis. Bandet har store ambisjoner, og forkjærligheten for norske tekster og solide rockelåter er det som driver dem fremover.

Måndag_lav

"Stemninga sto beint i taket.. Hardtslående og fengjande frå fyrste sekund." Konsertanmeldelse - Avisa Valdres

Return logo copy
Return ble dannet i 1985 av fire gutter fra Stange. Samme året vant de NRK`s rockemønstring med sin første hitlåt "Sheila". To år senere slippes deres første cd "To the top" og låten "Sing me a song" ligger 56 uker på norsktoppen!

03_RETURN

Utover 80 og 90 tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet "Return" og deretter fulgte cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter. Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere.

Etter massivt press bestemte Return seg for igjen å øke aktiviteten i 2012. Dette ble med en ny gitarist, Henning Ramseth . Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i flere år , og var da et selvfølgelig valg, som et allerede godt etablert medlem i Return familien.

Return har siden den gang turnert både i inn og utland. Når man lar låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum blir det aldri feil. Bare allsang!!!!

Return skal gjøre noen utvalgte jobber sommeren 2016, og en av dem er på årets Etterrak i Storteltet. Vi gleder oss!

 

logo

D.D.E. har bakgrunn i et band som het After Dark. Dette bandet var fra starten i 1984 populært på festlokaler over store deler av Midt-Norge. Deler av originalbesteningen takket for seg i løpet av et par - tre år. I '88 ble beslutningen om å satse tatt. Hard jobbing med egne låter, stiftelse av eget firma og finansiering av prosjektet fulgte de neste årene. "Dette kan ta tid" sa guttene til seg selv. Proppfull av tro på seg selv og fast bestemt på at de skulle bli kjent i hele landet. 4 år tok realiseringen.

- D.D.E har spilt hos oss før, og vi vet at disse gutta elsker å lage liv for publikummet i storteltet sier festivalsjef Håvard Halvorsen som gleder seg til gutta fra Namsos besøker årets festival.

Billetter til årets Etterrak kjøper du på Fagernes Kjøpsenter (VITA) eller ved å klikke her.

DDE_4_live

DDE var det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002), og er i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet.

Bandet er også et av få i landet som har hatt uendret besetning i snart 25 år, sett bort fra det ene medlemmet som meldte overgang til Sambandet i 2002.

DDE er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene.

Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Forståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

KLIKK HER for billetter!

Dørene åpner 19:00. Aldersgrense 18 år.
VELKOMMEN TIL ÅREST FOLKEFEST!