Lokalmatmarked

I Valdres har vi et voksende antall små og store produsenterav lokal mat. Disse er en viktig del av Rakfiskfestivalen.

I år skal vi for andre gang ha et marked kun med Valdresmat. Dette skjer på Skiferplassen i Rakfiskteltet på dagtid torsdag og fredag. Teltet vil være fullt av lokale produsenter som tilbyr «indrefileten av valdresråvarer». I kjernen av teltet vil festivalkokk Erling Theodorsen tilby retter laget avlokale råvarer.

Lokalt øl
Til god mat hører god drikke -  Små Vesen vil være på plass med lokalbrygga øl fra Valdres. Små Vesen brygger øl i et ombygd sauefjøs på gården Anmarkrud i Aurdal og spesielt er deres Marmæle, et eget øl brygga for rakfisk, populært nå i høstsesongen. I tillegg til Marmæle stiller Små Vesen med flere andre av deres øltyper fra tappekraner under lokalmatmarkedet på årets rakfiskfestival

Smaavesen

Velkommen til et «festivalvorspiel» hvor du kan gjøre en unik handel samtidig som du kan se, lukte, føle og smake Valdres på sitt aller beste!

Disse lokalmatprodusenter blir å finne i teltet

- Gardsis frå Valdres

- Bakeriet i Bagn

- Moahaugen Gard

- Valdres Vilt og Tradisjonsmat

- Rein Valdresmat

- Stølsvidda

- Valdres Gardsbryggeri

- Helle Kurv

- Olestølen

- Nertrost Fjellgard

- Bosheimsmarken

- Strandmo Stølsysteri

- Bjørg S. Berge

- Beito Ysteri