Tjuvstarten

DANCE WITH A STRANGER

DWAS_lav

Eventyret Dance With a Stranger startet i 1984, noe som ble behørig feiret i 2014 med turneen" The Last Dance" hvor så å si hele Norge ble besøkt. Nå er det Fagernes og Norsk Rakfiskfestival som står for tur.

Det virkelige gjennombruddet kom i 1988 da bandet ble lansert under Spellemannprisen med låten Everyone Needs a Friend. Dette resulterte i intens radiospilling og låten er blitt en norsk popklassiker.

Debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemannsprisen. Bandet har gitt ut syv album og solgt til sammen over en million album. De har hatt topp 10 plasseringer i flere land med låter som Everyone Needs a FriendThe Invisible ManOnly Love og Lovers in the Night, de har mottatt tre Spellemannpriser og gjennomført utallige turneer, konserter og TV-shows. I 1991 ble bandet kåret til årets spellemenn.

Dance With a Stranger asvlutter kvelden.


BB_logo

Første band ut denne kvelden er Blodsbrødre.

Blodsbrødre er bandet som spiller "absolutt norske rockehits". Norske klassikere sørger for stor stemning i et hvert lokale som er klar for en fest, og særlig når de kommer i BlodsBrødredrakt. Bandet kom sammen påsken 1997, først og fremst for moro skyld, men dette er en ekte hyllest til norsk (på norsk) rocks historie. Låtene fungerer like bra på klubb som på bygdefest. Allsang, hopp og dans er sentralt. Når du snubler hjem fra en konsert med BlodsBrødre vil du ikke savne en eneste norsk rocke hit, eller et eneste kjent refreng fra norsk rocks historie.

 

VASSENDGUTANE
Vassendgutane_2015_lav_2

I år er det 20 år siden Vassendgutane ble stiftet, og hva passer vel bedre enn en tur inom storteltet i Fagernesparken?

-Gutta har spilt hos oss før, og så langt har de ikke skuffet vårt publkum. Når de reiser land og strand rundt for å feire 20 år på veien er det artig at de tar turen innom oss, sier festivalsjef Håvard Halvorsen.

Vassendgutane spiller på Tjuvstarten i Storteltet fredag 4.november

Billetter til årets Tjuvstart kjøper du på Fagernes Kjøpsenter (VITA) eller ved å klikke her