Påmelding

Til aktuelle utstillere på Norsk Rakfiskfestival 30/10 -1/11 2014 
Norsk Rakfiskfestival på Fagernes er en av landets største festivaler for utstillere av småskalamat. I 2013 fylte vi sentrumsgatene med kjøpeglade gjester, og noen antydet at cirka 20 000 besøkte oss fredag og nærmere 30 000 lørdag under festivalen.

Boder/telt og utstyr
Standplasser i sentrum tilbys i 3 moduler: 3m, 6m, 9 m bredde. Du må selv sørge for å ha med deg den installasjonen du ønsker, dvs. eget telt (helst ensfarget hvitt) bord / stoler / søppeldunk /plakater, utstyr for å koble deg til strøm, lys osv. Vi kan levere RAKAHUK mot et pristillegg på kroner 500,-

Mer om rakhukene her: /festivalen/hva-er-en-rakahuk.aspx

  • Norsk Rakfiskfestival vil ha folk i området som møter dere og henviser plass.
  • Fredag fra kl: 08.00 og lørdag fra kl: 07.30.
  • Standen skal være ferdig rigget kl: 10.00 fredag og kl: 09.15 lørdag morgen.
  • Stand skal demonteres etter kl: 17.00 lørdag.
  • Det er ikke tillat å ha biler parkert ved standen eller som en del av standen. Dette gjelder alle typer biler.
  • Det tillates ikke å kjøre inn i rakfiskløypa i løypas åpningstider. Dette gjleder alle typer kjøretøy!

OBS! Søppel eller andre ting som settes igjen på standplass etter festivalen, ryddes bort av festivalen og faktura på kr. 1000,- sendes til aktuell utstiller.

Parkering av utstillerbiler er ved offentlige P plasser i sentrum / Stadion - Grusbane

Plassering av boder
Politiet stiller strenge krav til plassering av bodene, så det er svært viktig at informasjonen du fyller ut denne påmelding korrekt slik at vi kan tilfredsstille sikkerhetskrav vi får fra Politiet. Festivalen plasserer utstillere slik at det blir en bra miks med tanke på hva som selges. Vi vil prioritere utstillere som deltar både fredag og lørdag.

Vær og vind Fagernes kan være kald på denne tiden av året, så ta med gode og varme klær! Alle rakahuker står mer eller mindre under åpen himmel!

Du er selv ansvarlig for å oppfylle kravene fra Mattilsynet. Disse er tilstede under festivalen og foretar jevnlige kontroller.

Priser
Gullsmedveien (lokale småskalaprodusenter) GRATIS!

Standleie kategori 1 (3 meter bredde) kr. 3 500,- + mva
Standleie kategori 2 (6 meter bredde) kr. 6 500,- + mva
Standleie kategori 3 (9 meter bredde) kr. 9.500,- + mva

Salgsvogn maks 9 meter kr. 15. 000,- + mva

(herunder går de som selger mat/varer utover rakfiskløypens åpningstid)

Strøm
Festivalen sørger for tistrekkelig antall strømskap i sentrum av Fagernes som du som utstiller kan koble deg til uten ekstra kostnad. Du må selv ha med deg nødvendnig utstyr og kabler for å få strøm frem til egen stand. Har du ikke dette selv, kan du kjøpe dette av oss for kr. Utstyret du kjøper kan benyttes hos oss eller på andre festivaler ved en senere anledning.

Påmelding er først gyldig etter at mottatt faktura er betalt. Blir ikke denne betalt innen oppsatt frist, selges plassen til neste utstiller i køen. Festivalen ønsker kun HEILNORSKE PRODUKTER og tar forbehold om å kvalitetsgodkjenne alle aktuelle utstillere og produkt at de er i tråd med festivalens standard og kvalitetskrav. Utstillere med mat blir prioritert.

Utstillerpåmelding

Fyll inn og send din påmelding