Rakfisklaget 2013

Norsk Rakfiskfestival med eget sykkellag!

I år stiler Norsk Rakfiskfestival med eget sykkellag, og med ambisjoner om å bli årets mest «joviale» lag! - Vi håper å få tildelt ryttere med lengst mulig sosiale antenner, god sans for humor og en stor porsjon sykkelglede, sier festivalgeneral Håvard Halvorsen som tar rollen som syklende sportsdirektør. -Jeg tror jeg tar med meg tittelen rakfiskgeneral inn i sykkellaget. Det ville være et trinn ned og titulere meg som direktør, sier en lattermild Halvorsen.

Det skal sykles 8 ritt vår og 5 ritt høst, totalt med 2 lagtempoer og 1 indviduell tempo. Gul trøye vil som vanlig bæres av beste sammenlagtrytter og det vil være en sammenlagtliste for alle. Herrene blir også inndelt i egne aldersklasser der det kjempes om egne sammenlagttrøyer.(16-29, 30-49, 50-) Når årets siste etappe er unngjort en gang på høsten, skal vinnerene fra de forskjellige klassene kåres. -Jeg er sikker på at rakfisklaget skal være med i kampen om en av disse trøyene, sier Halvorsen.

ProTour Valdres ble i utgangspunktet startet av en kameratgjeng med stor forkjærlighet til sykkelsporten, og har siden den gang vært med å dra ivrige mosjonister ut av sofaen.  - Det er et helt utrolig flott sykkelmiljø i Valdres, og dette er mye på grunn av det uformelle (til tider alvorlige) sykkelrittet. Vi er utrolig stolte av å ha et eget lag med i jubileumsåret vårt, sier rakfiskgeneral Håvard Halvorsen.

Er du glad i å sykle og kunne tenke deg å gjøre dette sammen med RAKFISKLAGET? Kikk på denne siden og meld deg på i dag: http://www.protour.no/ptv/INVITASJON_ProTour_Valdres_2013.pdf